header

Ik geef les aan kinderen en volwassenen, beginners en gevorderden. De lessen worden individueel gegeven. Ik geef les in mijn privé studio op maandag, dinsdag en vrijdag.

Op donderdag werk ik op de muziekschool Amsterdam, afdeling Bachstraat. Op woensdag op de muziekschool Amsterdam, op Ijburg.

Mijn uitgangspunt is muziek maken met plezier, in een ontspannen en prettige sfeer.
Van Barok tot boogie-woogie, jazz en pop. Het hangt af van wat jij zelf mooi en leuk vind om te spelen.
Je leert noten lezen en akkoorden spelen en herkennen, muziektheorie en piano techniek. Dat betekent niet alleen de les bijwonen, maar ook thuis studeren. Het is daarom nodig dat je thuis een piano hebt. Als jij een beginner bent en nog geen piano tot je beschikking hebt, kan ik je advies geven over waar je die kan aanschaffen.

De eerste les is altijd een proefles, om te kijken of het “klikt” tussen mij en de leerling. De proefles duurt 30 minuten en het kost 30 euro.
Er zijn 40 lessen per jaar. De lessen duren 40 minuten.
Voor zeer jonge kinderen, t/m 6 jaar, is er de mogelijkheid een les van 30 minuten te krijgen. Volwassenen kunnen ook 1 uur les nemen.

Twee keer per jaar organiseer ik voor de kinderen een leerlingenmiddag. Dan laten ze hun familie en vrienden horen wat zij al kunnen met de piano!